tisdag 25 juni 2013

Gå i spinn

Det går någon timme ibland när jag inte tänker på vårt nya hus. Men större delen av dagarna går nog till att bläddra i möbelkataloger, bevaka blocketannonser, skissa på planritningen, åka till möbelbutiker och provsitta 100 soffor och drömma om den perfekta inredningen. 

Ibland undrar jag om det här är sunt? 

Men jag vet att det finns en dåre till som beter sig lika. Det är hon som ska flytta in i grannhuset. Min nya fina roliga granne! 

Mia 



6 kommentarer:

  1. Och hon satt precis och kollade tapeter faktiskt ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, ni kommer få så roligt!

    Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det kommer att bli jätteskoj. Men OJ vad jag kommer att sakna att ha dig så nära. Ska hålla koll på alla hus i närheten, så att vi får dig till grannskapet oxå!
      Kram Mia

      Radera
  3. Bästa tipset ! Bo ett slag i huset för att känna in dess själ, känna hur ljuset fyller huset med energi och hitta platser där energin behöver ökas eller dämpas. En annan utmaning är att få sina gamla möbler att fungera i det nya boende.
    Lycka till!
    Mimmi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Mimmi för tipset. Jag försöker lugna mig, för jag vet precis vad du menar. Jag har fyndat lite möbler på Blocket som kan säljas vidare när jag vet hur det känns och jag verkligen vill ha det. Eller så passar dom perfekt och då känns det gott att ha betalat lite och värnat om miljön :D / Mia

      Radera