torsdag 18 april 2013

Mia - hur ser din perfekta dag ut?

Jag vaknar av vågskvalp utanför fönstret i bungalowen på en strand i Thailand. Det är julafton. Solen skiner från klarblå himmel och det är 27 grader varmt. Jag är här med familjen och några goda vänner, som alla vill skippa julstressen.
Barnen har vaknat och redan varit ute i den privata poolen vid bungalowen och tagit sig ett dopp. Det är nu dags att tillsammans gå till den goda frukostbuffén vid huvudbyggnaden på hotellet.

Under dagen badar vi i havet, spelar boll och leker i poolen. Sen ligger vi och slappar i solen med en varsin bok, hela familjen. Innan solen går ner tar vi en massage vid havsbrynet, med milsvid utsikt över havet och bruset från vågorna får alla att nästan somna.
Till kvällen klär vi oss fina och går till vår favoritrestaurang där en härlig thailändsk buffé står framdukad. Vi pratar om allt mellan himmel och jord och det vi dittills upplevt på vår himmelska semester och skrattar mycket.

När vi kommer till vår bungalow på kvällen är det fortfarande 24 grader varmt och hela familjen tar ett kvällsdopp i vår pool innan vi nöjda somnar och snart väntar ännu en dag i paradiset.

Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar